Imagini WOW. Cu cine se iubeşte băiatul lui Ilie Dumitrescu

Ionuţ Cataramă   
în Monden
26/06/2016, 16:17
Imagini WOW. Cu cine se iubeşte băiatul lui Ilie Dumitrescu GALERIE FOTO

Fanele lui Sică Dumitrescu, unul dintre fiii cei mici ai marelui fotbalist Ilie Dumitrescu, sunt în stare de şoc, după ce acesta a făcut public faptul că s-a logodit.

Chiar dacă nu are o carieră strălucită în fotbal, Sică Dumitrescu a găsit puterea să meargă mai departe şi să îşi câştige singur existenţa. Ba mai mult, să îşi dorească să îşi întemeieze şi o familie, de la o vârstă atât de fragedă.

IMAGINI EXPLICITE CU IUBITA LUI DUMITRESCU 

În vârstă de doar 21 de ani, Sică Dumitrescu, cunoscut şi sub numele de „Bitzi”, aşa cum i se spunea în clasele V-VIII, se pare că şi-a găsit marea dragoste cu care vrea să facă şi nuntă.

Tânăra care i-a furat inima se numeşte Bojan Cristina, este din Oradea şi are 22 de ani. Din profilul de Facebook al acesteia, mai reiese că este o împătimită a vieţii nocturne şi a petrecerilor de mii de euro de pe litoralul românesc. Fiindcă perechile sufleteşti sunt de foarte multe ori o jumătătate din tine, Sică Dumitrescu şi Bojan Cristina au foarte multe lucruri în comun, ca de exemplu: sportul, stilul de viaţă de lux şi tatuajele.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×