IMAGINI ULUITOARE cu staţiunile preferate ale românilor acum 30 de ani

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
27/07/2016, 11:45
IMAGINI ULUITOARE cu staţiunile preferate ale românilor acum 30 de ani

Un videoclip de pe YouTube arată înfăţişarea litoralului românesc acum 30 de ani. Videoclipul a fost urcat pe site de către administratorii paginii Litoralul de altădată.
În imaginile publicate şi asamblate în cadrul unui videoclip de administratorii paginii se pot vedea hotelurile comunismului, plajele pline de români ieşiţi la staţiune sau de străini care îşi făceau vacanţele pe litoral.

Pe fundal cântă Cătălin Crişan melodia Vorbeşte Marea, iar imaginile au strâns 35.000 de curioşi. Putem vedea Cap Aurora în 1981 şi astăzi, hotelul Opal din aceeaşi localitate sau Plaja Debarcader de la Eforie Nord.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Ozana Barabancea, sexy printre așternuturi! Cum s-a pozat vedeta, după ce a slăbit și s-a operat

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.