IMAGINI ÎN PREMIERĂ cu Chira Lepădatu, culturista de 50 de ani care a şocat audienţa la „Românii au Talent”! Cum arăta la 46 de ani, înainte să se apuce de slăbit

Ionuţ Cataramă   
în Monden
07/03/2017, 22:33
IMAGINI ÎN PREMIERĂ cu Chira Lepădatu, culturista de 50 de ani care a şocat audienţa la „Românii au Talent”!  Cum arăta la 46 de ani, înainte să se apuce de slăbit GALERIE FOTO

O vorbă din bătrâni spune că, dacă ai suficientă ambiţie, poţi muta munţii din loc! Iar Chira Lepădatu chiar poate! Atât la figurat cât şi, poate, la propriu!

Originară din Brăila, femeia de 50 de ani a devenit cunoscut în ultima ediţie „Românii au Talent”, când i-a lăsat pe Andi Moisescu, pe Florin Călinescu, pe Andra şi pe Mihaela Rădulescu fără cuvinte, după ce s-a dezbrăcat în platou şi a afişat un trup foarte bine lucrat.

Iar povestea ei este pe măsură. Totul a început în urmă cu patru ani, când lucra ca manichiuristă şi avea mari probleme de sănătate din cauza sedentaristmului. „Aveam probleme grave cu coloana vertebrală, am mers la medic şi mi-a spus că trebuie să mă operez. Eu atunci am preferat să fac gimnastică medicală, nu am vrut să ajung la bisturiu. Şi mergând aşa zilnic la sală trupul meu a început să se tonifieze, să fie lucrat şi iată că se poate. M-am apucat de sport la 46 de ani şi acum arăt aşa. Dacă eu, care nu am făcut niciodată sport în viaţa mea, iar ca manichiuristă stăteam zi lumină pe un scaun, am putut, oricine poate„, mărturiseşte Chira Lepădatu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×