Cele mai ciudate şi nostime imagini surprinse de şoferi în trafic! GALERIE FOTO

Filon Stan   
în Galerie foto
25/10/2017, 00:06
Cele mai ciudate şi nostime imagini surprinse de şoferi în trafic! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Ce poţi întâlni în trafic pe şoselele din toată lumea! Şoferi care exersează la instrumentul preferat în timpul şofatului, dar şi pasageri ciudaţi, cum ar fi păpuşi gonflabile sau chiar urşi! Conducătorii auto sunt avertizaţi să-şi păstreze ochii pe drum în orice moment, dar este destul de greu să fii atent la trafic cu astfel de şoferi în jurul tău! O galerie foto hilară a dezvăluit cele mai bizare lucruri pe care ceilalţi şoferi le-au văzut pe drum. Mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Cum consumul de băuturi alcoolice este strict interzis în timpul şofatului, aceşti şoferi nefericiţi au găsit alte modalităţi de a încălca regulile de circulaţie a autovehiculelor pe drumurile publice. În multe dintre imagini, este o minune că şoferul a reuşit să ajungă din punctul A în punctul B în timp ce purta o mască enormă, în timp ce altul încearcă să conducă în timp ce poartă o pereche de ochelari de realitate virtuală. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Imagini nebune din trafic. Urs pe post de pasager

Se pare că scaunul din faţă al unei maşini are o acustică destul de bună, deoarece mai mulţi muzicieni au fost surprinşi în timp ce repetă la instrumentul preferat chiar în drum spre casă. Doar că aceştia se aflau chiar pe scaunul şoferului, iar maşina se deplasa cu o viteză considerabilă.

În imaginile surprinse de şoferi mai apare şi un conducător auto care îşi duce prietena gonflabilă probabil la vulcanizare, iar un altul are o companie mai puţin obişnuită. pasagerul din dreapta al omului este nici mai mult, nici mai puţin decât un urs grizli.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×