Imagini INTERZISE MINORILOR din concertul Deliei! Dansatorii nu au mai rezistat! Costumul de piele al Deliei a cedat şi s-a vãzut…TOT!

Iuliana Spirache   
în Monden
31/08/2017, 23:10
Imagini INTERZISE MINORILOR din concertul Deliei! Dansatorii nu au mai rezistat! Costumul de piele al Deliei a cedat şi s-a vãzut…TOT! GALERIE FOTO

Delia este una dintre cele mai apreciate şi iubite cîntăreţe din România, iar frumoasa artistă reuşeşte de fiecare dată cînd susţine un concert să „încălzească” atmosfera.

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI  

Acelaşi lucru s-a întîmplat şi la un concert susţinut în Capitală. Artista a ales să poarte un body din latex care să îi pună în evidenţă formele apetisante şi un dres din plasă ca să stîrnească interesul bărbaţilor.

Astfel, Delia a reuşit să le dea palpitaţii fanilor. Nici dansatorii ei nu s-au lăsat şi au făcut tot posibilul să se ridice la nivelul artistei. La un moment dat, costumul de piele al Deliei a cedat şi a lăsat la vedere partea ei… intimă! Unul dintre dansator a rămas fascinat de imagine şi, după cîteva momente în care a admirat-o îndelung, şi-a reluat mişcările. Profitînd şi de mişcările lascive ale superbei cîntăreţe, el a început să o atingă pe tot corpul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×