Imagini interzise cu fiica Anamariei Prodan! Ce mare a crescut Sarah! A ieşit la plajă într-un costum de baie mult prea generos! Ce au văzut toţi bărbaţii! FOTO

Ionuţ Cataramă   
în Femei frumoase
27/06/2018, 01:02
Imagini interzise cu fiica Anamariei Prodan! Ce mare a crescut Sarah! A ieşit la plajă într-un costum de baie mult prea generos! Ce au văzut toţi bărbaţii! FOTO GALERIE FOTO

Sarah nu mai e o fată cuminte! Tânăra a făcut ravagii pe plajă! Ajunsă la 18 ani, superba blondă profită din plin de silueta spectaculoasă. Imagini interzise cu fiica Anamariei Prodan!

Puştoaica îşi petrece vacanţa în ţara ei adoptivă, SUA, acolo unde studiază şi joacă baschet la cel mai înalt nivel.

Imagini interzise cu fiica Anamariei Prodan! Cum s-a fotografiat în baie!

Sarah, care pe z ice trece este mai frumoasă, a probat întâi costumul în baie. S-a fotografiat şi, după ce a ajuns la concluzia că formele îi sunt puse în evidenţă în cel mai atrăgător mod, ea a început defilarea pe plajă.

Împreună cu o bună amică a mers să se bronzeze pe nisipul fierbinte din Florida. Nu e prima apariţie incendiară a tinerei, care după ce a devenit majoră a început să etaleze ţinute din ce în ce mai provocatoare şi să apeleze la costum de baie din ce în ce mai generoase pentru privitori.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×