Imagini inedite cu Bianca Drăgușanu! Nimeni nu se aștepta să o vadă așa

în Stiri mondene
07/06/2018, 18:19
Imagini inedite cu Bianca Drăgușanu! Nimeni nu se aștepta să o vadă așa GALERIE FOTO

Imagini inedite cu Bianca Drăgușanu! Prezentatoarea de la ”Te vreau lângă mine” și-a uimit fanii, după ce a recunoscut că este o ”bestie mâncăcioasă” care s-a ”dezlănțuit”. Pentru a fi cât mai convingătoare, Bianca a postat și o imagine care nu mai are nevoie de alte comentarii.

”S-a dezlănțuit bestia mâncăcioasă din mine ???F**k it ? i’m always hungry!” (n.r. S-a dezlănțuit bestia mâncăcioasă din mine. La naiba! Mereu îmi e foame!”, a scris Bianca Drăgușanu în descrierea unei imagini în care sare la propriu pe un tonomat cu  diferite gustări.

Imagini inedite cu Bianca Drăgușanu

Imaginile inedite cu Bianca Drăgușanu abia acum intră în scenă. Vedeta Kanal D a postat o serie de poze cu ea în costum de baie. Tot mai rare în ultima perioadă, de când este ocupată cu noul job, Bianca și-a pus din nou în evidență silueta de invidiat. Având în vedere că a trecut printr-o sarcină, blondina arată impecabil! Photoshop… ar spune gurile rele! Prelucrate sau nu, important este că cel care s-a ocupat de aceste fotografii a avut ce edita!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×