Imagini incendiare! De când e mămică, Andreei Bănică i-au „explodat” sânii! Fotografiile de la plajă sunt fierbinţi! Se vede TOT!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
31/08/2017, 02:57
Imagini incendiare! De când e mămică, Andreei Bănică i-au „explodat” sânii! Fotografiile de la plajă sunt fierbinţi! Se vede TOT! GALERIE FOTO

Andreea Bănică a făcut ravagii în Grecia. Aflată în vacanţă în Insula Thassos, cântăreaţa a fost sorbită din priviri de bărbaţi.

Solista şi-a etalat cu mândrie sânii, care pur şi simplu au „explodat” de când Andreea este mămică. Solista şi-a delectat şi fanii virtuali cu imagini fierbinţi în costum de baie. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Aprecierile au fost pe măsură, semn că vedeta ar putea primi titlul neoficial de cea mai sexi mămică din showbizz. Vezi mai multe imagini în galeria foto.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×