Alexandra, imagini bombă! Costumul de baie a fost prea mic pentru gimnastă! Se vede…tot! Galerie foto

Andrei Trifan  
înFemei frumoase
27/11/2017, 02:52
Alexandra, imagini bombă! Costumul de baie a fost prea mic pentru gimnastă! Se vede…tot! Galerie fotoGALERIE FOTO

Alexandra Soldatova este noua speranţă a gimnasticii ritmice din Rusia. Multiplă campioană de juniori şi de seniori, Alexandra cochetează de puţin timp cu ideea de a deveni fotomodel. Frumoasa rusoaică are, la 19 ani, o flexibilitate demnă de invidiat.

Imaginile cu ea în sala de antrenament au devenit virale. Modul în care îşi mişcă picioarele şi îşi contorsionează trupul i-au fascinat pe ruşi şi nu numai. Recent, tânăra a devenit mai dezinvoltă pe reţelele de socializare, acolo unde a început să posteze fotografii în ipostaze hot.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Pozele cu ea în costum de baie au strâns sute de mii de aprecieri de la internauţi. Mulţi dintre aceştia i-au sugerat Alexandrei să renunţe la sportul de performanţă pentru o carieră în modelling, dar puştoaica vrea să le arate tuturor că poate reuşi în ambele domenii. Cât de frumoasă este Alexandra Soldatova într-un costum de baie minuscul? Vezi fotografiile în galeria foto. 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×