Imagini controversate cu fiica lui Barack Obama: Ce a făcut la un concert

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
04/08/2016, 11:24
Imagini controversate cu fiica lui Barack Obama: Ce a făcut la un concert

La asta nu s-ar fi aşteptat. Cel mai puternic om din lume a fost făcut de râs chiar de propria fiică. Barack Obama nu s-a simţit bine deloc atunci când a văzut imaginile astea.

Fiica cea mare a celui mai puternic om din lume s-a dezlănţuit la un concert în Chicago. Malia Obama, în vârstă de 18 ani, a mers la festival de muzică din oraşul natal Lollapalooza, însoţită de mai mulţi prieteni şi sub atenta supraveghere a gărzilor de corp. Chiar şi aşa, Malia nu a mai rezistat şi a dat frâu liber distracţiei.

Sursă: www.stiripesurse.ro

Ştirea MOMENTULUI

Bărbatul îmbrăcat în alb a vorbit despre gazul folosit de jandarmi în Piața Victoriei! ”În combinezon, aş fi o ţestoasă”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.