Imagini bombă în showbiz! Diva a fost prinsă de paparazzi cu amantul la mare! Dar să vezi ce au făcut pe plajă. Gestul e mult prea intim

Ionuţ Cataramă   
în Monden
07/07/2018, 00:44
Imagini bombă în showbiz! Diva a fost prinsă de paparazzi cu amantul la mare!  Dar să vezi ce au făcut pe plajă. Gestul e mult prea intim GALERIE FOTO

Considerată una dintre cele mai sexy vedete din showbiz-ul mondial, chiar şi acum, la 44 de ani, Heidi Klum a fost fotografiată de paparazzi zilele trecute la mare. Nu cu iubitul ei oficial, ci cu… amantul!

Diva a fost căsătorită cu Ric Pipino (1997-2002) şi cu Seal (2005-2015). Din 2015, imediat după ce a divorţat de cel de-al doilea soţ, s-a cuplat cu omul de afaceri Vito Schnabel, cu 14 ani mai tânăr decât ea. Iată însă că vârsta fragedă a iubitului, 30 de ani, avea să o plictisească pe Heidi, care a fost fotografiată pe 8 august, cu un alt bărbat, pe o plajă din Caraibe!

Iar gesturile romantice dintre vedetă şi amantul care este, după cum se poate vedea, mai de vârsta ei, trădează faptul că între cei doi s-a înfiripat o adevărată idilă. Ce-i drept, sângele a cam dat în clocop sub soarele caraibean, „porumbeii” fiind surprinşi în câteva ipostaze potrivite mai degrabă dormitorului decât unei plaje.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×