Imagini bombă din tinereţea Gabrielei Cristea! Mai târziu l-a cunoscut pe Marcel Toader…

Ionuţ Cataramă   
in Reality show
20/05/2018, 18:48
Imagini bombă din tinereţea Gabrielei Cristea! Mai târziu l-a cunoscut pe Marcel Toader… GALERIE FOTO

EL ESTE JUCATORUL MINUNE, PARIUL DE
300.000.000 EURO AL LUI GIGI BECALI

Destainuirile pustiului minune, fiul unui fost mare fotbalist al Stelei, numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Nu puţine sunt cazurile în care vedetele din showbiz-ul nostru – ca şi oamenii de rând, de altfel – se ruşinează cu fotografiile din adolescenţă. Bineînţeles, există şi excepţii. Iar Gabi Cristea este, fără îndoială, una dintre ele.

Actuala prezentatoare TV a venit pe lume pe 26 octombrie 1974, în Olteniţa, judeţul Călăraşi. Nu a avut o copilărie tocmai fericită. La vârsta de 18 ani, a fost dată afară din casă de părinţii ei, aceştia nefiind câtuşi de puţin de acor cu cariera pe care fiica lor visa să o urmeze: una în televiziune.

Cu toate acestea, Gabriela nu a abandonat şi, ajutată de aspectul ei fizic, dar şi de multă muncă şi perserverenţă, a reuşit să dea lovitura! S-a angajat mai întâi la TVR, unde a moderat emisiuni de divertisment, după care s-a mutat la Tele 7 abc şi la PRO TV, unde a fost prezentatoare. Iar în 2006 a primit oferta de la Kanal D, unde lucreaza şi în prezent.

Închide ×