IMAGINI BOMBĂ din tinereţea Flaviei de la ”Neaţa”! A POZAT GOALĂ

Ionuţ Cataramă   
în Monden
09/10/2016, 01:09
IMAGINI BOMBĂ din tinereţea Flaviei de la ”Neaţa”!  A POZAT GOALĂ GALERIE FOTO

Flavia Mihăşan, frumoasa „vecină” de la „Neaţa cu Răzvan şi Dani” a relizat un pictorial incendiar în tinereţe, pînă să apară pe micul ecran în emisiunea matinală.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU IMAGINI HOT CU FLAVIA!

Frumoasa dansatoare a pozat într-o revistă pentru bărbaţi, iar pe vremea cînd făcea asta îşi dorea să devină pianistă, nicidecum om de televiziune: „Îmi doream să devin pianista. În şcoală gimnazială făceam pian de două ori pe săptămînă. Dacă la început mă gîndeam că aş putea face o carieră din asta, pe parcurs am simţit că e prea static pentru mine. Deşi sunetele pe care pianul le produce sînt departe de a fi statice, eu aveam nevoie să-mi mişc corpul mai mult. Chiar şi cînd cântăm la pian aveam tendinţa să mă mişc foarte mult pe scaun”, spunea Flavia.

Totuşi, frumoasa blondină nu îşi doreşte să stea toată viaţa în televiziune şi a decis ce va face cînd va renunţa: „Cred că mi-ar plăcea să fiu actriţa. Mă fascinează teatrul şi mă întreb de mult dacă aş putea să fac asta. Am început să studiez posibilitatea de a merge la cursuri de actorie. Cred că e o meserie extrem de dificilă, dar foarte interesantă”, a conchis „vecina”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×