Imagini BOMBĂ cu SORA unui fotbalist! A fost fotografiată GOALĂ pe plajă! Imaginile sunt aici! Galerie foto!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
31/08/2017, 04:00
Imagini BOMBĂ cu SORA unui fotbalist! A fost fotografiată GOALĂ pe plajă! Imaginile sunt aici! Galerie foto! GALERIE FOTO

Krystyna Schickova este sora lui Patrik Schick, atacantul transferat în această săptămână de AS Roma pentru 38.000.000 de euro.

Vestea sosirii lui Schick la Roma a fost întâmpinată cu urale şi de fanii rivalei Lazio pentru că alături de vârf se va muta şi Krystyna. Aceasta este manechin la Milano şi a anunţat deja că se va alătura fratelui său în capitală. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Înainte să ajungă însă la Roma, bruneta a plecat într-o vacanţă pe plajele Italiei. Acolo, ea a fost fotografiată făcând topless, întinsă pe un prosop. Imaginile au ajuns pe internet şi au devenit rapid virale. Vezi fotografiile în galerie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×