Imagini bombă! Ea este MISS PUŞCĂRIE 2017! Cum arată cea mai sexi criminală! A fost votată direct în puşcărie! Galerie foto

Claudia Mîţoi   
în Femei frumoase
05/12/2017, 23:31
Imagini bombă! Ea este MISS PUŞCĂRIE 2017! Cum arată cea mai sexi criminală! A fost votată direct în puşcărie! Galerie foto GALERIE FOTO

Puşcăria Talavera Bruce din Brazilia organizează anual un concurs de Miss pentru deţinute. Acestea sunt cele mai periculoase femei din închisorile sud-americane, majoritatea având condamnări pe viaţă pentru crimă.

Totuşi, o zi pe an, puşcăriaşele se simt în altă lume. Cu sprijinul bisericii din localitate şi a unor voluntari, femeile sunt aranjate şi apoi defilează într-un concurs de Miss. Anul acesta, Miss Puşcărie 2017 a fost aleasă Mayana Alves: „Mă simt emoţionată şi fericită în acelaşi timp. Mi-aş dori să îmi fi câştigat şi libertatea… Le-aş lua şi pe prietenele mele cu mine”, a spus tânăra care are o condamnare de peste 30 de ani.

O altă puşcăriaşă, Michelle Rangel, care a avut oportunitatea de a-şi vedea şi copiii, a explicat şi ea stările prin care trece în ziua concursului: „Nu pot să explic pe deplin ceea ce simt! E un moment în care uiţi total că eşti la închisoare. Mă simt din nou liberă”. VEZI IMAGINI SUS ÎN GALERIA FOTO.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×