Imaginea cu Connect-R care i-a șocat pe fani: „Prost obicei!” Ce face artistul

Connect-R s-a fototgrafiat recent în timp ce fuma o țigară și a postat poza pe contul personal de Instagram. Imaginea în care cântărețul apare fumând i-a șocat pe fani, care i-au transmis că obiceiul său este unul prost și îi pune sănătatea în pericol.

Artistul s-a fotografiat în casă, fiind îmbrăcat cu o bluză alb și un fes alb și purtând un medalion la gât. „Connectr liniște” este mesajul care însoțește fotografia care i-a șocat pe fani. Motivul? Connect-R fumează o țigară. Urmăritorii artistului s-au grăbit să îi transmită că obiceiul său este unul prost.

Imaginea postată de Connect-R pe Instagram

Imaginea postată de Connect-R pe Instagram i-a șocat pe fani

„Prost obicei!”, i-a scris un fan lui Connect-R, după ce cântărețul a postat pe rețeaua de socializare imaginea în care apare trăgând din țigară. „Nu mai fuma bro, că te faci mai bătrân de atât”, i-a scris un alt utilizator, în timp ce altul i-a apreciat medalionul: „Lanțul acela face toată poza!”

Un alt utilizator de Instagram s-a grăbit să comenteze pe seama numărului mare de tatuaje pe care Connect-R le are, însă în apărarea vedetei a sărit un fan: „Ești frumos și de valoare. Nu lua în calcul invidioșii!”