Alfredo Lo Brutto, din Agropoli, Italia, a captura ceea ce părea că arată Dumnezeu în câteva fotografii făcute din locuința lui. Aceasta venea din norii gri, de deasupra apei și avea după ea o urmă de raze de soare care, însă, erau curpinse doar în partea aceea a cerului. Imaginile incredibile și-au făcut apariția deasupra mării Tyrrhenian, în momentul în care soarele a intrat complet în norii denși și închiși la culoare.
Alfredo Lo Brutto a surprins câteva imagini unice! După ce soarele a intrat în nori, pe cer, a apărut ceea ceea ce au numit unii „silueta lui Dumnezeu” Astfel de fenomene s-au mai arătat de-a lungul timpului când credincioșii au văzut forma chipurilor sfinte în obiecte de zi cu zi. În data de 7 martie, în orașul Kitwe a apărut o „manifestare a lui Dumnezeu” pe cer, sub forma unui nor care plutea. Primele vederi ale celor de față au fost ale unei siluete venite de deasupra centrului comercial Mukaba Mall. Forma bizară care semăna extrem de tare cu ceva divin care are aproximativ 100 de metri, era lungă și părea dintr-o masă densă, nu din vapori de apă.
„Scriptura spune că pe Dumnezeu nu l-a văzut nimeni în firea Lui, dar a fost văzut prin lucrările Sale. În Vechiul Testament, profetul Ilie a cerut să îi vadă faţa lui Dumnezeu, dar Dumnezeu i-a răspuns că nimeni nu are cum să îi vadă faţa şi apoi să mai trăiască. I-a auzit glasul, dar nu i-a văzut faţa, ci spatele, dar nu fizic. Ilie s-a ascuns într-o peşteră când afară a fost prăpăd şi a văzut spatele lui Dumnezeu, adică a văzut ce a rămas după prăpăd: calm, linişte, pace”, a explicat preotul Eugen Tănăsescu despre cum arată de fapt Dumnezeu și despre cum ni-L închipui.
„În cultura universală se spune că bătrânii sunt înţelepţi, iar sfatul bătrânilor s-a transmis în creştinism şi în iconografie. În ceea ce priveşte barba, vorbim din nou despre un simbol puternic. Cei care îşi lăsau în trecut barbă, plete erau cei care nu puneau accent foarte mult pe exterior, erau preocupaţi mai mult de ce se găsea în interiorul lor, căutau o altfel de frumuseţe, cea spirituală. Părul alb cu care oamenii şi-l închipuie pe Dumnezeu reprezintă trecerea anilor, deci acumularea de experinţă. Pentru că Dumnezeu e imaginea absolută a iubirii şi a înţelepciunii, deseori ne imaginăm că are şi un toiag. Cu el ne poate apăra de rău, aşa cum ciobanul apără turma”, a spus sursa citată.