Imaginea cu Bendeac care i-a făcut pe fani să plângă! ”Am observat asta la el!”

Raluca Ogaru   
în Reality show
06/04/2018, 21:40
Imaginea cu Bendeac care i-a făcut pe fani să plângă! ”Am observat asta la el!” GALERIE FOTO
Înainte de Paşte, Mihai Bendeac şi Codin Maticiuc au vizitat mai mulţi copii bolnavi de cancer, internaţi la Spitalul Fundeni din Capitală. Cei doi au stat de vorbă cu cei mici, i-au fpcut să râdă şi au încercat să le mai aline un pic suferinţa cauzată de boala cruntă care îi macină la o vârstă atât de fragedă.
 
”Păcătoşii
 
(In memoria fetei de la 702)
 
N-am ţinut niciodată post. Nici eu nici Bendeac. Doi păcătoşi. Amândoi suntem botezaţi ortodox, eu credincios nepracticant, el inventator săptămânal de diferite religii.
L-am rugat sa meargă cu mine la Fundeni la copiii bolnavi de boala aia al cărei nume nici să-l mai scriu nu vreau. Astăzi am fost împreuna acolo.
Programasem de ceva vreme cu el ştiind ca are programul încărcat. Dumnezeu a făcut ca tatăl unui copil internat să-mi scrie aseară ca visul copilului lui este să-l întâlnească pe Bendeac. ASEARĂ, va jur. I-am răspuns pe loc ca îl aduc astăzi, de omul cine ştie ce putere crede ca am asupra lui Mihai.
Astăzi doi păcătoşi şi îngerii de la Ofera in dar: UN Zambet au alergat între etajele 6 şi 7 ale secţiei de hematologie împărăţind cadouri, fructe, oncoxin dar şi zâmbete, energie buna şi speranţa.
Bendeac este unul din puţinii oameni care merita sa fie starul care este şi mai mult. Am mai observat asta la el. Astăzi a întrecut orice limita. Jumătate de ora stătea in fiecare salon, se juca cu cei mai mici şi se chinuia sa adauge in lista de prieteni din online pe cei mari. Trebuia să-l scot cu forţa ca sa apucam sa ajungem la toţi. Nu se dădea dus şi când terminam un culoar, la întoarcere băga capul la fiecare sa-şi ia la revedere.
Alex, pustiul care visa sa-l întâlnească pe Bendeac era in culmea fericirii. L-am reîntâlnit si pe Victor, pustiul care m-a ajutat de Craciun sa facem bradul. Din păcate era încă acolo. Nicola avea 13 ani, timida, extrem de slaba şi făra par ca majoritatea de acolo cărora Bendeac le arata ca şi el e la fel. A vorbit puţin cu Mihai şi când am plecat din salonul ei a regretat ca n-a făcut o poza. A făcut ce nu mai făcuse de multă vreme, după spusele doamnei doctor. S-a ridicat şi sprijinindu-se de bunica ei a luat-o după noi pe hol. M-am dus la ea şi i-am oferit braţul şi impreuna am venit la Mihai.
De la doi păcătoşi, acum in Săptămâna Mare transmitem sănătate lui Victor, Costi, Alex 1 şi 2, Maria, Nicola, Silviu, Smaranda, Denis, Robert şi celorlalţi zeci de copii bolnăviori al căror nume nu l-am reţinut, de la Fundeni şi de pretutindeni care n-aveau cum sa păcătuiască vreodată pana acum.”, a scris Codin Maticiuc pe contul său de Facebook.
 
Una dintre imaginile cu Mihai Bendeac îmbrăţişând un copilaş a strâns zeci de mii de afişări şi comentarii. Şi aici Codin a explicat contextul.
 
”I-am trimis azi-noapte lui Bendeac aceasta poza de la vizita noastră la copiii bolnavi de la Fundeni. Mi-a spus aşa: “este cea mai frumoasa poza cu mine pe care am văzut-o vroeodata”.
Am descris ieri vizita noastră, o găsiţi la mine pe facebook. Scopul este unul singur. Un like, un follow sau un share la Ofera in dar: UN Zambet
Este important ca aceşti oameni sa aibă lângă ei alţi oameni astfel încât sa poată ajuta.
Mulţumesc Mihai, va mulţumesc şi vouă. Tuturor.”, a mai scris Codin maticiuc.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×