Imagine din Spitalul de Pediatrie din Craiova! Condițiile în care stau bolnavii sunt revoltătoare

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
28/10/2018, 20:31
Imagine din Spitalul de Pediatrie din Craiova! Condițiile în care stau bolnavii sunt revoltătoare
O imagine dintr-un spital

Iată o imagine din Spitalul de Pediatrie din Craiova! Condițiile în care stau bolnavii sunt de-a dreptul revoltătoare. Fotografia ilustrează un copil, în pătuț, alături de o măsuță pe care sunt lăsate resturi de mâncare, alături de vase și diferite produse de igienă. Poza a devenit virală pe internet, iar românii au adăugat comentarii pline de durere legat de situația unității spitalicești. Cetățeanul care a adus în lumină revoltătoarea imaginea, a inserat și un mesaj legat de condițiile din Spitalul de Pediatrie.

”Așa arată în secolul XXI SPitalul de Urgență din Craiova, secția pediatrie…Paturi vechi de peste 30 de ani, fără perne…mizerie de nedescris, miross insuportabil în saloane, goange, fără condiții sau locuri amenajate pentru părinții care însățesc copiii”, a scris omul care a făcut publică fotografia. În final, acesta a adăugat o întrebare la care cei vizați ar trebui să răspundă: ”Ce fac guvernanții…De ce nu iau măsuri?”, a încheiat acesta.

Imagine din Spitalul de Pediatrie din Craiova! ”Asta-i România!”

Imagine îngrozitoare din spitalul de pediatrie craiova
Imaginea din Spitalul de Pediatrie din Craiova

În josul postării, multe persoane și-au spus părerea despre crunta imagine. Unele îi au în prim-plan pe politicieni și alegerile lor de a repara alte lucruri în detrimentul spitalelor. ”A construit stadion în loc să modernizeze spitalele Olguța, Olguța Olguța ce face? Au dat bani de EU 30 mil de euro fără să-i dea înapoi. Dacă se acceptă n-au cum să-i fure și pe de altă parte trebuie să-și pună creierul la muncă și cum toți știm, nu există creier în tărtăcuța lor. 2020 oferta se anulează. Guvernul și politicienii să-și ia pe conștiință toate nenorocirile aduse acestei țări. Și, alături de ei, cei care-i susțin. Asta-i România!”, au scris unii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×