Imagine de INFARCT! Vezi cum a reuşit Cruduţa să scape de un bărbat, pentru ca apoi să alerge după el!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
04/05/2016, 08:58
Imagine de INFARCT! Vezi cum a reuşit Cruduţa să scape de un bărbat, pentru ca apoi să alerge după el! GALERIE FOTO

Cruduţa este o fată de oraş, asta o ştie toată lumea, iar ”păcătoasa” nu este femeia unui singur bărbat. Daniela Crudu este văzută mereu în compania unor tineri care mai de care mai…prezentabili. În situaţia de faţă, se pare însă că vedeta s-a cam răzgândit, ”revocându-şi” gusturile…

Nu ştim însă dacă a făcut-o doar pentru TV, sau pur şi simplu s-a razgândit, întrucât Cruduţa a respins iniţial un bărbat, pentru ca apoi să alerge după el! Totul a pornit de la de la emisiunea ”Burlăciţa”, de anul trecut, unde Cruduţa a avut, cum altfel, rolul principal. Atunci a avut de ales între doi tineri candidaţi, Eduard şi Valentin, şi l-a ales pe Valentin. A ieşit cu el în în afara emisiunii, dar relaţia nu a mers.

Iată însă că vedeta show-ului de noapte s-a reorientat, apelând tocmai la cel pe care il respinsese iniţial. Ea a ieşit în cluburi tocmai cu Eduard, cel pe care îl ”concediase” iniţial, şi nu s-a ferit deloc, expunându-se alături de el pe reţelele de socializare! Mai mult decât atât, surse din anturajul ei susţin că ea e deja îndrăgostită de el şi că îl caută destul de des, mult mai des decât o caută el pe ea. Că o fi sau nu aşa, cert e că numai ei doi ştiu, dar fotografia pe care a postat-o Cruduţa nu prea lasă loc la interpretări: Eduard o ţine zdravăn în braţe, lipindu-şi mâinile de posteriorul vedetei….undeva pe la Dubova, în Mehedinţi!

Sursa: Cancan

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×