Imagine de INFARCT! Diana Dumitrescu, goală în baie

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
05/05/2016, 00:00
Imagine de INFARCT! Diana Dumitrescu, goală în baie GALERIE FOTO

Diana Dumitrescu a postat pe blogul ei mai multe fotografii în care este goală în baie, fiind acoperită doar de spumă. Blondina le-a spus prietenilor ei virtuali ce face măcar o dată pe săptămână.

Deşi pare a fi un clişeu, şi poate este, baia cu spumă şi sare are mai multe beneficii. La mine este regulă ca măcar o dată pe săptămână să fac o baie cu sare, sau spumă, să aprind lumânări, să pun o muzică relaxantă şi cel puţin jumătate de oră să mă las pierdută în visare, în relaxare. Spuma o pun de la început în cadă, îmi place când intru să mă joc puţin cu ea, apoi, adaug sarea de mare, care va topi spuma, însă mă bucur de beneficiile ei.

Sarea de mare în stare pură conţine foarte multe minerale printre care magneziu, potasiu, calciu, brom şi sodiu. Absorbite foarte uşor de porii noştrii deschişi acum de la apa caldă, aceste minerale sunt cunoscute pentru eficienţa lor de a curăţa şi a purifica piela. Devine mai strălucitoare şi mai catifelată. Daca ai probleme cu somnul, o baie cu sare de mare şi infuzie de uleiuri esenţiale (cum ar fi cel de lavandă), te va relaxa şi te va ajuta să dormi”, a scris Diana pe blogul ei.

Sursa:Cancan

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×