VIDEO & GALERIE FOTO. Ilinca Vandici şi-a ridicat rochia în direct la TV! Formele vedetei, văzute şi peste hotare!

Filon Stan   
în Hotnews
07/11/2017, 14:23
VIDEO & GALERIE FOTO. Ilinca Vandici şi-a ridicat rochia în direct la TV! Formele vedetei, văzute şi peste hotare! GALERIE FOTO

linca Vandici a devenit vedetă în publicaţiile britanice, în urmă cu câteva zile. Frumoasa româncă a apărut în mai multe reviste online după ce şi-a ridicat rochia de bună-voie şi nesilită de nimeni, în timpul emisiunii pe care o prezintă la KanalD.

Publicaţiile The Sun şi Daily Mail au avut-o pe prima pagina pe vedeta Kanal D Ilinca Vandici.
Ipostaza nedorită şi totodată amuzantaă în care a fost surprinsă prezentatoarea „Bravo, ai stil”, a declanşat controverse chiar şi în Marea Britanie. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ilinca Vandici şi-a ridicat rochia în direct, deranjată de un gândac

„Am făcut-o şi pe asta, am făcut şi înconjurul lumii cu o ipostază pe care nu mi-aş fi dorit-o neapărat, dar până la urmă ce e frumos şi lui Dumnezeu îi place.

M-am îmbrăcat şi am observat că aveam un mare gândac pe rochie. Cu 2 minute înainte de a începe filmarea. Finisajul pe interior al rochiei mă gâdila. Răzvan a venit să mă ajute şi uite şi aşa şi faza cu gângania. Nu a fost un paianjen, cum s-a scris, ci o gânganie verde, urât mirositoare”, a spus Ilinca Vandici.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×