Îl mai ştii pe Gigel Frone?! Cum arată şi ce s-a ales de el. „Sînt virgin şi acum, la 47 de ani!”. Transformarea e foarte tristă. Nu mai are dinţi în gură! GALERIE FOTO

Ionuţ Cataramă   
în Monden
25/11/2016, 09:39
Îl mai ştii pe Gigel Frone?! Cum arată şi ce s-a ales de el. „Sînt virgin şi acum, la 47 de ani!”. Transformarea e foarte tristă. Nu mai are dinţi în gură! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Gigel Frone devenea cunoscut în urmă cu patru ani, odată cu participarea sa în cadrul show-ului „Românii au talent”. Ajuns la vîrsta de 47 de ani, cîntăreţul se plînge de lipsa unei femei din viaţa sa.

Deşi a avut o iubită pe nume Violeta, Ggigel mărturiseşte că încă nu a reuşit să se bucure de o noapte de dragoste în compania unei femei:

“Nu mai sînt cu Violeta, m-am despărţit de ea. Am rămas buni prieteni, atît! Nu am făcut nimic cu ea. Sînt virgin şi acum, la 47 de ani! Caut o fată la locul ei, cuminte, să aibă un pic de cultură. Nu am pretenţia să aibă casă sau maşină, la urma urmei nici eu nu am mare lucru. Dacă e să aibă şi avere este treaba ei, dar eu nu ţin cont de asta. Important este să mă înţeleg cu dînsa”, a declarat Gigel Frone.

Din păcate pentru el, timpul a început să-şi pună amprenta asupra lui. Gigel are probleme mari cu dantura, ajungînd acum să mai aibă doar cîţiva dinţi în gură.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×