Il mai stii pe Cosmin Agache, pustiul care era ca o masinarie de beatbox? Cum arata acum

Ionuţ Cataramă   
în Monden
15/03/2017, 15:35
Il mai stii pe Cosmin Agache, pustiul care era ca o masinarie de beatbox? Cum arata acum GALERIE FOTO

Cosmin Agache este unul dintre „eroii” primului sezon al super show-ului „Romanii au talent”, care a uimit cu abilitatea lui extraordinara de a face beatbox la o varsta extrem de frageda.
Pe cand avea numai 14 ani, Cosmin s-a incumetat sa paseasca pe scena si sa le arate juratilor Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre ce reuseste sa faca numai cu ajutorul corzilor si buzelor.

Pustiul de atunci i-a uimit nu numai pe ei, ci si pe romanii din fata scenei si televizoarelor, care l-au ajutat sa ajunga pana in stadiile finale ale competitiei.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Pe masura ce au trecut anii, Cosmin nu numai ca s-a transformat intr-un adolescent cool, dar si-a si cultivat talentul in continuare, reusind sa scoata sunete din ce in ce mai speciale, amestecand stilul clasic de beatbox cu dubstep-ul si alte genuri muzicale pe care generatiile noi le indragesc.

El a continuat sa repete si s-a implicat in tot felul de competitii de specialitate. Cosmin tine in permenanta legatura cu fanii lui prin intermediul retelelor de socializare, unde posteaza filmulete in care le arata ce noi minuni mai reuseste sa faca.

Închide ×