Il mai amintesti de Danny Trejo, actorul care face senzatie in roluri periculoase? A ajuns la 72 de ani

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
27/01/2017, 18:38
Il mai amintesti de Danny Trejo, actorul care face senzatie in roluri periculoase? A ajuns la 72 de ani GALERIE FOTO

Danny Trejo, actorul care da viata personajelor negative si Debbie Shreve au format un cuplu timp de 12 ani.

Danny Trejo (72 de ani) are o impresionanta cariera cinematografica, iar toata lumea si-l aminteste pe celebrul actor pentru rolurile negative pe care le-a interpretat in filme celebre, precum Machete, Heat, Con Air sau Desperado.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Desi rolurile pe care le-a avut de-a lungul timpului i-au construit acestuia imaginea unui om rau, care ii pune mereu in pericol pe ceilalti, in viata de zi cu zi Danny Trejo este un tip amuzant, familist, alaturi de copiii lui.

Actorul a fost casatorit cu Debbie Shreve din 1997 pana in 2009, cu care are trei copii, pe Danny Boy, Gilbert si Danielle, Esneralda si Jose rezultand din alte relatii.

„Mi-am inceput cariera de actor acum 30 de ani si am facut peste 270 de filme”, a declarat actorul care a marturisit ca pentru rolul din Machete Kills a purtat discutiile lui Lady Gaga intr-un salon de tatuaje.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×