Îi umfla capul în bătaie, apoi îi aducea flori. Povestea tristă a unei adolescente din Brăila

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
11/06/2018, 19:51
Îi umfla capul în bătaie, apoi îi aducea flori. Povestea tristă a unei adolescente din Brăila
Sinucidere la Braila

Un caz recent a zdruncinat Brăila! O tânără de doar 18 ani și-a pus capăt zilelor. S-a spânzurat cu o lenjerie de bara metalică din șifonier. Familia li prietenii săi sunt devastați.

Relația fetei cu iubitul ei era una tumultoasă, care a împins-o spre gestul necugetat. Ea îl iubea și spunea tuturor că nu poate trăi fără el. El însă se pare că nu îi împărtățea sentimentele. mai mult, se pare că a convins-o pe fată se se prostitueze pentru el. Iubitul încasa toți banii și, de foarte multe ori, o bătea crunt. Apoi îi aducea flori și se împăcau.

Tânăra s-a sinucis în șifonier

”Eu îi cunosc pe amândoi. De la vreo 16-17 ani. Avea cont pe escorte atât în Brăila, Galați, Brașov și București. El îi gestiona conturile pe site. Avea și contul ei de iCloud, să vadă ce face pe telefon. Aveau foarte mari certuri, bătăi foarte multe. Știu de o bătaie, când ea avea efectiv capul umflat. El îi lua toți banii pe care îi facea. Era foarte violent. Știu că l-a prezentat și părinților… Eu știu că a stat și la el acasă, în Tufești pentru că încă sunt hainele ei acolo. Nu cred că era forțată să facă lucruri, dar îl iubea… Știți cum e… A abandonat și școala, fără să știe părinții. Ea stătea în regim hotelier, în chirie, ba într-un loc, ba în altul”, a mărturisit una dintre prietenele tinerei pentru debraila.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×