Îi merge prost şi pe plan sentimental! S-a despărţit de iubit!

Gabriel Esanu   
în Hotnews
24/07/2015, 18:57
Îi merge prost şi pe plan sentimental! S-a despărţit de iubit! GALERIE FOTO

Despărţire total neaşteptată în lumea tenisului. Maria Şarapova şi Grigor Dimitrov nu mai formează un cuplu, informaţie confirmată astăzi de bulgar. Şarapova şi Dimitrov au început să se întîlnească la începutul anului 2013, iar relaţia dintre cei doi a devenit oficială în luna mai a aceluiaşi an.

„Drumurile noastre se despart. Am avut parte de momente foarte frumoase împreună. Îi urez Mariei tot binele din lume şi sper să fie fericită. Acum mă voi concentra exclusiv pe tenis, iar acest lucru se va vedea în perioada următoare, sînt convins”, a declarat Grigor Dimitrov, conform Daily Mail.

Despărţirea dintre Şarapova şi Dimitrov vine pe fondul unor rezultate dezamăgitoare pe care cei doi le-au înregistrat în ultimul timp. La Wimbledon, Maria Şarapova a fost eliminată în semifinale, dar marea dezamăgire este că a pierdut din nou cu Serena Williams, rivala în faţa căreia are un palmares dezastrous. Serena este şi ea o fostă iubită a lui Dimitrov. Bulgarul s-a cuplat cu Şarapova la scurt timp după despărţirea de americancă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×