Idris Elba, cel mai sexy bărbat în viață! Actorul ar putea fi următorul James Bond

Alexandra Chivu   
în Instant Articles
06/11/2018, 16:58
Idris Elba, cel mai sexy bărbat în viață! Actorul ar putea fi următorul James Bond GALERIE FOTO
Cel mai sexy bărbat în viață este Idris Elba, următorul James Bond!

Iată cel mai sexy bărbat în viață! Actorul a primit acest titlu și, mai mult, ar putea deveni chiar și următorul James Bond. Pe numele său, Idris Elba, a fost desemnat luni, 5 noiembrie, drept ”cel mai sexy bărbat în viață”. Acesta, o dată cu primirea titlului, a demonstrat că vârsta nu are importanță, bărbatul având 46 de ani. Actorul britanic, pe lângă reușita lui numită mai sus, ar putea fi și următorul interpret al agentului James Bond. Se pare că, pe lângă frumusețea declarată de alții, acesta este și un om modest, nevenindu-i să creadă că a primit un astfel de titlu, atunci când a fost contactat de revista People.

Potrivit Reuters, ”cel mai sexy bărbat în viață” a fost uluit de distincția primită. ”Reacţia mea a fost ‘Să fim serioşi, imposibil. Pe bune?’” Elba a declarat pentru revista People: „Am stat în faţa oglinzii. M-am privit. M-am gândit ‘Da, eşti un pic sexy astăzi’. Dar ca să fiu cinstit, a fost doar un sentiment plăcut. A fost o surpriză plăcută, cu siguranţă mi-a crescut încrederea în mine”, a spus el.

Cel mai sexy bărbat a fost surprins de distincția primită!

Cel mai sexy bărbat în viață este de culoare!
Coperta pe care a apărut Idris Elba, cel desemnat ”cel mai sexy bărbat în viață”

Printre reușite se mai numără și câștigarea unui Glob de Aur pentru rolul principal din ”Luther”, de pe BBC. De asemenea, acesta a devenit celebru din momentul în care a interpretat un zeu din mitologia nordică în ”Thor” și prin apariția din serialul americat ”The Wire”.

Cel mai sexy bărbat în viață este de culoare!
Imagine cu Idris Elba din serialul ”Luther”

Care este legătura cu ”următorul James Bond” însă? Se pare că, în urma unei postări publicate pe unul dintre conturile sale de publicitate, britanicul a făcut vâlvă în jurul lui. Mesajul postat de Elba este: ”Numele meu este Elba, Idris Elba”, replice ce seamănă cu vorbele agentului 007. Din acel moment, ”cel mai sexy bărbat în viață” a făcut toată lumea să creadă că va fi primul actor de culoare care-l va juca pe James Bond.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×