Hoţii i-au furat costumul popular lui Marius Zgâianu! Poliția a fost chemată!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
09/05/2018, 15:35
Hoţii i-au furat costumul popular lui Marius Zgâianu! Poliția a fost chemată!
Hoţii i-au furat costumul popular lui Marius Zgâianu

Hoţii i-au furat costumul popular lui Marius Zgâianu! Incidentul a avut loc în Spania, unde îndrăgitul interpret a susținut mai multe concerte.

Răufăcătorii i-au spart românului mașina într-o parcare din Zaragoza, de unde au luat o valiza, apoi s-au făcut nevăzuți. În interior se afla chiar costumul de scenă al cântărețului, care este de meserie polițist. Românul i-a chemat pe colegii lui polițiști spanioli, care au preluat cazul, iar în prezent îi caută costumul lui Marius Zgâianu.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Hoţii i-au furat costumul popular lui Marius Zgâianu, de profesie polițist

„În Parcul de Distracţii din Zaragoza mi-a fost furată valiza în care se afla costumul popular cu care am realizat programul artistic, prin spargerea maşinii în care se afla depozitată. Poliţia spaniolă a ridicat amprente şi desfăşoară o anchetă, având şi o listă de suspecţi cu cei care s-au aflat în preajma maşinii care a fost spartă şi din al cărei portbagaj a fost furat geamantanul cu întreg costumul meu”, a precizat Marius Zgâianu, care speră să-şi recupereze constumul popular cu ajutorul comunităţii române din Spania.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×