Hoţii i-au furat costumul popular lui Marius Zgâianu! Poliția a fost chemată!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
09/05/2018, 15:35
Hoţii i-au furat costumul popular lui Marius Zgâianu! Poliția a fost chemată!
Hoţii i-au furat costumul popular lui Marius Zgâianu

Hoţii i-au furat costumul popular lui Marius Zgâianu! Incidentul a avut loc în Spania, unde îndrăgitul interpret a susținut mai multe concerte.

Răufăcătorii i-au spart românului mașina într-o parcare din Zaragoza, de unde au luat o valiza, apoi s-au făcut nevăzuți. În interior se afla chiar costumul de scenă al cântărețului, care este de meserie polițist. Românul i-a chemat pe colegii lui polițiști spanioli, care au preluat cazul, iar în prezent îi caută costumul lui Marius Zgâianu.

Hoţii i-au furat costumul popular lui Marius Zgâianu, de profesie polițist

„În Parcul de Distracţii din Zaragoza mi-a fost furată valiza în care se afla costumul popular cu care am realizat programul artistic, prin spargerea maşinii în care se afla depozitată. Poliţia spaniolă a ridicat amprente şi desfăşoară o anchetă, având şi o listă de suspecţi cu cei care s-au aflat în preajma maşinii care a fost spartă şi din al cărei portbagaj a fost furat geamantanul cu întreg costumul meu”, a precizat Marius Zgâianu, care speră să-şi recupereze constumul popular cu ajutorul comunităţii române din Spania.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×