Categorie: Autor:

Horoscop zilnic: marți, 12 februarie. Vărsătorul se joacă prea mult cu sentimentele

Horoscoul de azi, 12 februarie, aduce în plan principal evenimentele ce vor urma pentru cele 12 zodii. Ce spun astrele pentru tine și cum decurg lucrurile pentru tine, în funcție de nativ. „2019 este afectat secundar de axa Rac-Capricorn. Secundar e Berbecul și Balanța.

Pe astrograma natală, până pe 7 martie, Uranus va fi în Berbec și va face un aspect interesant cu celelalte planete. Până pe 7 martie, trebuie să-și revizuiască acțiunile din ultimii 7 ani de zile, ce au făcut și ce nu au făcut bine, trebuie să fie atenți. E un an interesant. Când spunem bun e pentru cei ambițioși, deschiși, cu sclipiri de geniu”, conform astrologului Mariana Cojocaru.

Horoscop marți, 12 februarie 2019: Peștii au noroc azi

„În 2019, Berbecii nu vor mai vrea să fie primii, Taurii vor renunța la plăceri și confort, Gemenii se vor stabili, Racii vor deveni egoișți, Leii nu vor mai ține cont de ce zic ceilalți, Fecioarele vor deveni îngăduitoare, Balanțele vor vrea să fie independente, Scorpionii se vor călugări (am vrea noi să o vedem pe asta, nu?), Săgetătorii nu vor mai călători, Capricornii vor uita de statut și eticheta și vor fi sensibili, Vărsătorii se vor purta ca toată lumea, iar Peștii vor fi foarte organizați”, potrivit astrologului Daniela Simulescu.

Horoscop pentru azi, marți,12 februarie

Vărsător

Astele spun că te joci cam prea mult cu sentimentele persoanei dragi. De asemenea, ai partede o dispoziție bună care te prinde bine, dar pe unii îi cam poți păcăli cu asta, neștiind adevăratele intenții. Iubirea te face să te manifești mai deosebit, pare că ai un spirit descătușat și ești pregătit să emani exact lucrurile pe care le simți.

Pești

Te așteaptă un noroc imens, ai parte de momentul și situația exact portrivită cu ceea ce ai nevoie acum. Universul lucrează pentru tine. Vei întâlni o persoană care va fi gata să te ajute să deslușești soluții la situațiile grele prin care urmează să treci.

Berbec

Ții foarte mult la amintiri, da ru e bine să te retragi atât de mult în trecut. Se presupune că trecutul reprezintă experiență, nu repeta aceeași greșeală cum obișnuiești să faci. Dacă se repetă, fii atent la detalii, ele nu sunt aceleași. Învață și analizează tot ce este în jurul tău.

Taur

Luptă pentru libertatea ta! Trebuie să ai mereu în vedere faptul că viața este în mâinile tale, tu conduci, nu altcineva. Asumă-ți puterile pe care le ai și acceptă rolul pe care îl joci. De asemenea, astrele spun că poți să pasezi anumite sarcini și altora, nu trebuie să faci tu totul.

Gemeni

Ești un gen de om foarte sensibil, în special azi. Ai atenția asupra problemelor celorlalți, iar sufletul tău empatizează mult cu cel al copiilor. Vrei să simți bucuria lor și să emani atât de clar și pur emoțiile, nefiind obligat de factorii externi să te ocmporți într-un anumit fel.

Rac

Nu știi încotro e calea ta, momentan te vezi fără soluție. Pare că nu mai ai chef de nicio dispoziței anume și că nimic nu îți convine. Acceptă și cere ajutorul, dacă nu te simți bine, ai oameni în jurul tău care te vor ajuta cu siguranță și cu cel mai mare drag.

Leu

Ești supărat pentru că lucrurile nu evoluează așa cum îți dorești tu. Nu începe să sar cu concluziile, așa cum mai ai obiceiul. Lucrurile sunt într-o continuă schimbare, astfel că vor umra să vină și cele pe care le aștepți. Mai ai puțin timp și vei trece peste acest hop din viața ta.

Fecioară

Nu suporți critica azi, te apări cu orice preț până în pânzele albe. Ești puțin cam visător, nu există om perfect așa cum te crezi deseori. Nu mai ridica tonul de fiecare dată și încearcă să asculți și ce au ceilalți de spus.

Balanță

Ești extrem de critic azi și ai tedința ca dintr-o banalitate să faci o mare ceartă. Nu umfla un balon de impresii greşite la adresa cuiva care, momentan, nu are mijloacele necesare de a se apăra.

Scorpion

În momentul de față cel mai de preț lucru pentur tine este iubirea pentru cele mai plăcute senzații. Timpul cu cei mai dragi oameni este exact ceea ce ai nevoie pentru a-ți umple bateriile. Ești gata să te îndrăgostești! Ca de obicei, mereu îl vezi pe cel de lângă purtând o aură.

Săgetător

Alege-ți bine cuvintele astăzi. Astrele te sfătuiesc să fii diplomat și să privești mai bine în ansamblu. Vei lăsa o impresie foarte bună dacă faci totul ca la carte în perioada viitoare. Ai un mesaj de transmis celor din jur dar trebuie să fii atent la ce spui, cum spui, pentru că sunt mulţi ochi critici îndreptaţi spre tine şi ai putea fi imediat taxat pentru cine ştie ce neregulă.

Capricorn

Comunici extrem de ușor cu cei din jurul tău. Sufletul tău este foarte receptiv la ceilalți și la care sunt mai exact intențiile lor, fără ocoliș și presupuneri despre tine. Cu toate că reușești rareori să-ți deschizi inima, îi înțelegi și pe cei care aleg să facă asta des și să îți povestească ție asta.