Horoscop 14 februarie. O zodie va jubila de Valentine’s Day

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
13/02/2018, 19:52
Horoscop 14 februarie. O zodie va jubila de Valentine’s Day
Berbec
În sfera profesională vă bucuraţi de o stabilitate confortabilă. Solicitări mai mari apar în casă, unde veţi fi obligaţi să dezamosaţi nişte tensiuni.
 
Taur
Dacă aveţi în vedere un proiect sau obţinerea unui parteneriat acţionaţi cu încredere căci contextual vă este favorabil. Nu uitaţi de o datorie restantă.
 
Gemeni
O prietenie tinde să capete un caracter mai intim. Staţi bine şi cu banii, dar formă fizică lasă puţin de dorit. Odihniţi-vă mai mult şi protejaţi-vă nervii.
 
Rac
Planetele indică şanse mari de progres în carieră. În casă e posibil să investiţi sau să renovati ceva. Cel puţin un timp nu vă aventuraţi în achiziţii mari.
 
Leu
Astăzi nu duceţi lipsa de companie, dar asta nu pare să va impresioneze prea tare. Vreţi mai mult,vreţi mai bun,vreţi mereu altceva în toate privinţele.
 
Fecioara
Anumite lucruri nu sunt foarte clare nici în afaceri,nici în cuplu. Aşa că nu e de mirare că nu staţi cu moralul prea bine. Încercaţi să vă motivaţi cu gânduri optimiste.
 
Balanţă
Vă paşte o avansare la muncă, fondată pe prestaţii de toată admiraţia. În relaţia de cuplu dovediţi inspiraţie aşa că aveţi lumea la picioare.Cel puţin un timp .
 
Scorpion
Mici certuri în cuplu,care vor spori farmecul relaţiei după împăcare. Mai prost aspectate sunt finanţele, dar situaţia se va schimba curând.
 
Săgetător
Astăzi cineva vă subminează poziţia în anturajul de afaceri, dar lucrurile vor lua o întorsătură avantajoasă tot pentru voi. O zi plină de surprize.
 
Capricorn
Probleme cu sănătatea sistemului osos, la articulaţii sau la coloana vertebrală. Sunteţi în echilibru cu banii şi în uşor dezavantaj în sfera comunicării.
 
Vărsător
Nişte ambiţii mai vechi va sunt reactivate de succesul unor apropiaţi. Luaţi lucrurile uşor,pas cu pas. Beneficiaţi de protecţia astrelor pe toate planurile.
 
Peşti
Numai veşti bune. Veţi jubila de fericire în faţa unui adversar faţă de care va luaţi o revanşă mult aşteptată.Savuraţi- vă pe deplin clipă de glorie.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×