Horoscop 11 aprilie – Se recomandă prudenţă şi tact pentru această zodie

Raluca Ogaru   
in Stiri de ultima ora
11/04/2018, 03:16
Horoscop 11 aprilie – Se recomandă prudenţă şi tact pentru această zodie
 
Eastrolog.ro avertizeaza ca exista riscul izbucnirii unor conflicte cu superiorii ierarhici sau cu alte persoane cu autoritate din viata fiecaruia.
 
In aceste conditii se recomanda prudenta si tact, pentru a evita confruntarile si deteriorarea relatiilor.
 
Berbec
 Zodia Berbec
Relatiile cu prietenii sunt minunate. Este rost de iesiri in oras, de intalniri-surpriza si de conversatii de buna calitate. Chiar este posibil sa legi relatii noi sau sa reiei legatura cu persoane cunoscute demult, dar de care nu mai stiai nimic in ultima vreme. Evita sa devii prea critic sau sa respingi autoritatea altora. Spre seara, oboseala isi va spune cuvantul, de aceea rezerva clipe de odihna.
 
 
 
Taur
 Zodia Taur
In plan profesional se pare ca esti bine sustinut de catre sefi si chiar de unii colegi. Unii te vor lăuda, iti vor aprecia meritele si eforturile depuse in câmpul muncii, in schimb altii iti vor cauta nod in papură. Fii prudent cu toata lumea, pentru ca sunt multe măşti şi minciuni in preajma ta. Indeplineşte-ţi responsabilităţile cum ştii tu mai bine si nu te lasa impresionat de spusele altora.
 
Gemeni
 Zodia Gemeni
Esti hotărât să-ţi schimbi filozofia de viata si sa abordezi relatiile si evenimentele vietii de pe cu totul alte baze. In întâmpinarea acestora s-ar putea sa te orientezi spre a urma un program de instruire personala, profesionala sau diverse cursuri de formare cu oameni erudiţi. Călătoriile pe distante lungi sau in strainatate sunt alte variante de imbogatire educativa. Seara sunt momente bune pentru lectura.
 
Rac
 Zodia Rac
Segmentul financiar comun cu altii este preocuparea majora a zilei. Sunt momente bune pentru a achita facturi, taxe sau alte tipuri de datorii. Relatiile cu institutiile financiare au sanse deosebite de dezvoltare. In functie de nevoi si de situatia in care te afli ia legatura cu specialistii financiari. Informeaza-te din surse verificate si alege variantele potrivite pentru a-ti asigura banii si bunurile.
 
 
 
Leu
 Zodia Leu
Relatiile cu ceilalti sunt animate si foarte usor poti ajunge la discutii aprinse. Emotivitatea si subiectivismul sunt accentuate, asa incat evita dialogurile importante. In special in plan profesional se contureaza situatii care necesita atentie, efort prelungit si decizii rapide. Ar fi bine sa-ti revizuiesti colaborarile in care esti implicat si sa renunti la cele care iti aduc prea putine beneficii.
 
Fecioara
 Zodia Fecioara
Esti foarte implicat in activitatile profesionale, existand riscul sa faci mai mult decat trebuie si sa gafezi serios. Fii prudent si rezuma-te numai la indatoririle tale. Colegii se pot necaji si chiar iti pot reprosa destul de zgomotos faptul că îţi depăşeşti atributiile. Pe de alta parte, sanatatea este vulnerabila si ar fi bine sa te ingrijesti mai mult. Evită consultaţiile si analizele medicale.   
 
Balanta
 Zodia Balanta
Relatiile sentimentale capătă o noua coloratură. Posbil sa te îndrăgosteşti si sa te apropii mai mult de copii. Tu prin definitie esti sociabil, asa incat perioada pe care o traversam iti va evidentia si mai mult aceasta calitate. De retinut ca ti se va raspunde pe masura afectiunii pe care o oferi. Oferi mult, primeşti mult, oferi puţin, primeşti puţin.
 
Scorpion
 Zodia Scorpion
Sufletul tau are nevoie de compania membrilor familiei, de vizitarea locurilor natale si de fotografiile vechi. Printre activitatile prioritare ale zilei, rezervă momente pentru cei dragi sau pentru a plănui vizite la rude şi în locuri de care te leagă amintiri plăcute. Gama de emoţii parcursă astăzi te oboseşte şi-ţi sensibilizeaza mentalul, de aceea fii prudent.  
 
Sagetator
 Zodia Sagetator
Emotiile sunt accentuate, astfel ca este dificil sa tii pasul intr-o conversatie sau sa fii realist vizavi de situatiile in care esti implicat. Gândurile iti sunt atrase de subiecte ezoterice, de insemnatatea lucrurilor dincolo de aparente. Unii cunoscuti vor dori sa le oferi sfaturi sau sa le povestesti noile tale intentii. Vorbeste strictul necesar si fereste-te de a te implica in treburile altora.
 
Capricorn
 Zodia Capricorn
Se pare ca te preocupa variante noi de castig din activitatea profesionala. Este o perioada in care s-ar putea sa primesti oferte de colaborare, de pe urma cărora ai avea mult de câştigat cel putin un ade zile de acum incolo. Totul este sa ai rabdare ca lucrurile să-şi urmeze cursul firesc si sa nu te grăbesti in luarea deciziilor. Dupa-amiaza, răsfaţă-te cu un masaj sau cu o baie aromată.
 
Varsator
 Zodia Varsator
Este o zi in care ai multa energie si dorinta de a rezolva cat mai multe treburi. Alcatuieste un plan de prioritati si urmeaza-l intocmai. Multi se vor oferi sa te ajute si bine ar fi sa accepti. Neplaceri pot aparea din partea persoanei iubite sau a copiilor. Acestia vor ceva mai multa atentie din partea ta. Insa, deocamdata ai nevoie sa te ocupi de tine si de treburile tale personale.
 
Pesti
 Zodia Pesti
Sunt momente favorabile pentru a desfasura activitati departe de ochii celorlalti. Rezerva momente de ragaz si gandeste-te pe indelete la planurile tale personale. Exista puncte slabe, pe care le vei depista usor si pentru care ai sanse de a gasi solutii de imbunatatire. Cineva din anturajul profesional iti va oferi sfaturi si idei bune in acest sens. Fii cumpatat in vorbe si reactii!