Hollywood Multiplex schimbă pachetul ”Family”, după incidentul din București

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
07/05/2018, 09:38
Hollywood Multiplex schimbă pachetul ”Family”, după incidentul din București
Hollywood Multiplex schimbă pachetul ”Family

Femeia care nu a fost lăsată să beneficieze de pachetul ”Family” la un cinematograf din România, deoarece are doi copii, dar nu este căsătorită, a primit explicații din partea conducerii cinematografului Hollywood Multiplex, care a hotărât să schimbe pachetul din cauza căruia Raluca Zdrobiş s-a simțit discriminată.

„Ne cerem scuze, incidentul prin care a trecut doamna Raluca Zdrobiș este unul regretabil. Ne întristează faptul că dânsa s-a simțit discriminată și marginalizată în cinematograful nostru. Intenția Hollywood Multiplex este de a oferi pachete promoționale pentru tot publicul nostru, iar denumirea acestora este generică. Este o practică comercială comună pieței operatorilor de cinema din România.

Cinematografele Hollywood Multiplex schimbă pachetul ”Family” pentru a nu jigni familiile monoparentale

În cazul pachetului Family, oferta este valabilă pentru doi adulți și un copil sau doi adulți și doi copii – în cazul celor dintâi, pot fi mamă, tată, bunic, mătușă, unchi, prieteni, apropiați etc. Această ofertă nu definește conceptul de familie și nici nu manifestă o atitudine discriminatorie sau jignitoare la adresa familiei monoparentale. Vom regândi promoțiile de acest tip și modul în care le comunicăm”, adaugă reprezentanții Hollywood Multiplex.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×