Hillary Clinton, 76% şanse să fie preşedintele SUA

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
21/07/2016, 13:36
Hillary Clinton, 76% şanse să fie preşedintele SUA

După ce Donald Trump a fost anunţat drept candidat oficial al Partidului Republican la alegerile prezidenţiale din SUA, este de aşteptat ca Hillary Clinton să fie numită reprezentanta democraţilor chiar săptămâna viitoare. Mai mult decât atât, soţia lui Bill Clinton pare favorită la Casa Albă.

Cei de la The New York Times au pus la cale un algoritm prin care au calculat şansele la presedinţie a celor doi candidaţi, iar Hillary a ieşit câştigătoare. Procentul este unul zdrobitor, 76%. Jurnaliştii de peste Ocean au ajuns la concluzia că posibilitatea ca democrata să piardă sunt acelea ale unui jucător din NBA să rateze o lovitură liberă.

După ce au fost analizate peste 300 de sondaje realizate din luna aprilie până în prezent, dar şi istoricul voturilor din fiecare stat, Clinton pare a ieşi preşedinte. Cu toate acestea, în cele 16 săptămâni rămase până la alegeri, multe se pot schimba, mai ales că Trump este cu adevărat plin de surprize, iar precedentul nu lipseşte. Chiar soţul lui Hillary, Bill Clinton, pornea din poziţia de învins în 1992. Cu patru luni înainte de alegeri avea doar 20% şanse de câştig, dar cu o lună înainte, democratul ajunsese la 84 de procente.

Sursă: www.click.ro

Ştirea MOMENTULUI

Bianca Drăgușanu revine în forță cu poze sexy! Fanii au admirat-o, alții au blamat-o!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.