Hanibal Dumitrașcu și-a lăsat familia cu datorii!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
20/05/2018, 16:29
Hanibal Dumitrașcu și-a lăsat familia cu datorii!
Hanibal Dumitrașcu și-a lăsat familia cu datorii

Celebrul psiholog Hanibal Dumitrascu a murit, duminică, și și-a lpsat familia cu datorii. Dintr-un document completat în 2014 reiese ce bunuri a lăsat în urmă psihologul decedat la doar 54 de ani, în urma unui atac cerebral. Dumitrașcu a fost consilier la Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, astfel că și-a depus declarația de avere.

În document, Dumitrașcu a completat că deține două apartamente, unul la București, celălalt la Râmnicu Sărat, și o mașină. La rubrica datoriilor erau trecute trei credite la bănci a căror valoare totală era de 125.000 lei.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Hanibal Dumitrașcu și-a lăsat familia cu datorii

În documente apare ce avere a lăsat Hanibal Dumitrașcu. La rubrica veniturilor, psihologul a completat suma de 45.000 de lei, încasată ca profesor universitar, și 15.000 de lei (consilier). În total, Dumitrașcu a câștigat 60.000 de lei anual, adica 5.000 de lei pe lună.

Închide ×