Halucinant! S-au trezit cu șarpele în casă

în Stiri de ultima ora
01/06/2018, 18:58
Halucinant! S-au trezit cu șarpele în casă

S-au trezit cu șarpele în casă! O familie din Drobeta turnu Severin a trăit spaima vieții lor, când s-au trezit cu reptila în casă. Când a observat sarpele intrat fraudulos în locuința lui, porprietarul a sunat de urgență la 112.

Musafirul nepoftit a fost sancționat!

Jandarmii din cadrul rezervei de intervenție și un echipaj de pompieri, au intervenit la o familie din Drobeta Turnu Severin, pentru ridicarea unui șarpe ce intrase în locuință. 

Cel mai probabil este faptul că reptila a intrat pe fereastra lăsată deschisă. Momentan nu se știe ce dimensiune are șarpele sau dacă este veninos. „Musafirul nepoftit” a fost prins de către pompieri, iar apoi a fost eliberat în mediul său natural. Este al doilea eveniment de acest gen la care intervin pompierii în ultimele zile. În data de 24 mai un severinean a sunat la 112 şi le-a cerut sprijinul după ce a zărit un şarpe în zona pubelelor din faţa Casei Tineretului.

Jandarmii din cadrul rezervei de intervenție și un echipaj de pompieri, au acordat sprijin unei familii din Drobeta Turnu Severin, pentru ridicarea unui șarpe ce intrase în locuință.

Gepostet von Jandarmeria Mehedinți am Freitag, 1. Juni 2018

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×