Un sucevean a cerut în mod oficial autorităţilor să interzică sărbătoarea de Halloween în România

Filon Stan   
în Hotnews
26/10/2017, 00:00
Un sucevean a cerut în mod oficial autorităţilor să interzică sărbătoarea de Halloween în România

Un român urăşte atât de mult Halloweenul încât a mers la autorităţi şi a cerut ca această sărbătoare să fie interzisă în România, deoarece este o sărbătoare a satanei! Un sucevean a formulat o sesizare către Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor în care cere reprezentanţilor instituţiei să interzică sărbătoarea de Halloween şi să scoată de la raft toate produsele specifice acestei sărbători vândute în supermarketuri, scrie Adevărul.

Solicitarea formulată de Ionel B. a fost înregistrată oficial la structura judeţeană a Protecţiei Consumatorilor Suceava şi a fost şi repartizată unui angajat al instituţiei. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi din Cupa Romaniei

Halloween interzis în România deoarece este sărbatoarea satanei

Suceveanul îşi denumeşte memoriu ca fiind unul „împotriva promovării HALLOWEEN în Instituţiile de învăţământ, în supermarketuri etc, deorece este o asa zisă «sărbătoare» păgână, închinată satanei, vrăjitoriei, crimei şi morţilor, inventată de sălbaticii celţi şi druzi din Evul Mediu, străină de valorile creştine şi tradiţiile româneşti”.

Halloween este o sărbătoare de origine celtică, preluată astăzi de multe popoare din lumea occidentală, ea răspândindu-se în secolul al XIX-lea prin intermediul imigranţilor irlandezi din Statele Unite ale Americii. Ziua tuturor sfinţilor este sărbătorită în noaptea de 31 octombrie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×