Grigore Leșe, scandal la spectacol, chiar în localitatea sa natală VIDEO

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
11/12/2018, 13:30
Grigore Leșe, scandal la spectacol, chiar în localitatea sa natală VIDEO

Grigore Leșe  a stârnit un scandal monstru la un spectacol susținut în localitatea sa natală, Târgu Lăpuș, Maramureș. Acesta s-a enervat teribil și a refuzat să mai cânte, după ce o doamnă a intrat în sală după începerea spectacolului.

Primăria din Târgu Lăpuș a organizat concercul cu ocazia zilei de 5 decembrie, când localitatea a sărbătorit comemorarea eroilor căzuți în 1918. În memoria acestoa există și un monument istoril în localitate, iar anual se oficiază o slujbă de comemorare. Primarul din Târgu Lăpuș a declarat în apărarea lui Grigore Leșe următoarele: „Toată lumea încearcă să dramatizeze. Omul ăsta e fiu al locului. El s-a oferit voluntar, fără niciun ban, să vină să  ţină un concert pe 5 decembrie, ziua istorică a Lăpuşului. După ce am terminat afară la monument, a intrat în Casa de Cultură şi, la un moment dat, cum e lumea, au tot intrat , au ieşit, iar el a zis că nu ţine niciun concert dacă tot bateţi uşile astea. Apoi am închis uşile şi a continuat concertul. Nu a fost nicio problemă. Nu s-a certat, a transmis un mesaj de pe scenă.”

Scandal monstru stârnit de Grigore Leșe în timpul unui spectacol

Grigore Leșe, scandal la spectacol, chiar în localitatea sa natală
Grigore Leșe, scandal la spectacol, chiar în localitatea sa natală

Grigore Leșe a făcut o criză de nervi după ce o femeie a intrat în sala de spectacole din Târgu Lăpuș. Artistul s-a înfuriat cumplit, iar imaginile au făcut înconjurul internetului.

„El i-a atenţionat că, dacă vor să ţină un concert, să închidă uşile”, a declarat primarul localităţii Târgu Lăpuş, Mitru Leşe.  Ştirea iniţială: Concertul a fost organizat în urmă cu câteva zile, la Târgu Lăpuş. Grigore Leşe a fost invitat să cânte într-un spectacol dedicat comemorării eroilor martiri. După ce a început spectacolul, o femeie a intrat în sală, ceea ce l-a deranjat foarte tare pe artist. Acesta s-a oprit în timpul spectacolului şi a avut un acces de furie pe scenă, după care a refuzat să mai cânte, scrie vasiledale.ro. Artistul a mai avut un astfel de derapaj, mai arată sursa, în urmă cu trei ani, la Toronto, unde a fost deranjat de un copil care a plâns în timpul spectacolului”, a mai adăugat primarul localității.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×