Alt mandat de arestare pe numele lui Gregorian Bivolaru! Liderul MISA a plecat din ţară!

Filon Stan   
în Hotnews
21/09/2017, 12:18
Alt mandat de arestare pe numele lui Gregorian Bivolaru! Liderul MISA a plecat din ţară!

La doar câteva zile de când a ieşit pe poarta penitenciarului, Gregorian Bivolaru este cătat din nou de poliţişti! Autorităţile finlandeze au emis un mandat de arestare pe numele liderului Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut (MISA), Gregorian Bivolaru, pentru act sexual cu un minor şi trafic de fiinţe umane, au declarat pentru News.ro surse din Poliţie.

Mandatul a fost primit miercuri de autorităţile române, iar Bivolaru a fost căutat, poliţiştii stabilind că el a părăsit ţara în mod legal în data de 14 septembrie, la o zi după eliberare. Guru a fost condamnat la şase ani de închisoare pentru act sexual cu un minor, însă a fost eliberat condiţionat, părăsind Penitenciarul Bistriţa în 13 septembrie. Bivolaru a afirmat la ieşire, că va vedea ce va face în continuare, dorind să scrie cărţi. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Gregorian Bivolaru a spus la poarta penitenciarului că este nevinovat

”Voi vedea. Voi scrie cărţi”, le-a spus Bivolarul jurnaliştilor care l-au întrebat ce va face în continuare. El a afirmat că a fost tratat bine în penitenciar, că se simte bine şi că nu este vinovat. De asemenea, a negat că ar avea intenţia să acţioneze în judecată statul român. Gregorian Bivolaru a fost aşteptat în faţa penitenciarului de o maşină înmatriculată în judeţul Dolj, condusă de o femeie.

Decizia de eliberare condiţionată a liderului MISA – care a executat un an şi două luni din pedeapsa de şase ani de închisoare – a fost luată de magistraţii Judecătoriei Bistriţa în 7 septembrie şi, în condiţiile în care nu a fost atacată la Tribunal, a rămas definitivă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×