Gregorian Bivolaru, eliberat din închisoare. Guru MISA susţine că este nevinovat

Filon Stan   
în Hotnews
13/09/2017, 15:40
Gregorian Bivolaru, eliberat din închisoare. Guru MISA susţine că este nevinovat

Gregorian Bivolaru a fost eliberat din Penitenciarul Bistriţa! Decizia de eliberare condiţionată luată de Judecătoria Bistriţa a rămas definitivă, potrivit Mediafax. Guru le-a spus jurnaliştilor, la ieşirea din închisoare, că nu este vinovat şi că va scrie cărţi în timpul liber. Întrebat dacă se aşteaptă la alte condamnări, acesta a răspuns: ”Nu ştiu, vom vedea”. Bivolaru a fost condamnat la şase ani de închisoare pentru act sexual cu un minor.

Liderul MISA a afirmat că a fost tratat bine în penitenciar, că se simte bine şi că nu este vinovat. Liderul MISA, Gregorian Bivolaru, a fost încarcerat la Penitenciarul Bistriţa la finalul lunii februarie, pentru a-şi executa o parte din sentinţa de 6 ani la care a fost condamnat în 2016 de Tribunalul Bucureşti. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Gregorian Bivolaru a executat o treime din pedeapsă

Decizia de eliberare condiţionată a liderului MISA a fost luată în 7 septembrie de Judecătoria Bistriţa, iar procurorii Parchetului de la lângă Judecătoria Bistriţa nu au contestat în termen horărâtea de punere în libertate a lui Gregorian Bivolaru.

Conform avocaţilor liderului MISA, Gregorian Bivolaru a solicitat eliberarea condiţionată întrucât legislaţia prevede ca persoanele care au depăşit vârsta de 60 de ani pot fi eliberate condiţionat după ce au executat o treime din pedeapsă. În iunie 2013, Gregorian Bivolaru a fost condamnat de instanţa supremă la şase ani de închisoare cu executare pentru act sexual cu un minor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×