VIDEO. Celebrul bucătar Gordon Ramsay te învaţă să găteşti „micul dejun al supereroilor”

Filon Stan   
în Hotnews
03/11/2017, 17:34
VIDEO. Celebrul bucătar Gordon Ramsay te învaţă să găteşti „micul dejun al supereroilor”

Nu trebuie să fii un master chef pentru a-ţi surprinde apropiaţii sau musafirii. Cu această reţetă, Gordon Ramsay a cucerit Internetul. Celebrul bucătar spune despre reţeta respectivă că este „micul dejun al supereroilor”, aşa cum informează The Independent.

Ouă, cartofi şi bacon. Acestea sunt ingredientele de bază pentru cea mai simplă şi gustoasă reţetă din lume, după cum veţi afla din rândurile de mai jos. Cureţi bine cartofii de coajă, apoi îi dai prin răzătoare. Tot prin răzătoare dai şi ceapa curăţată de coajă şi condimentezi acest mix cu sare, piper, ulei de măsline şi boia de ardei iute. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Gordon Ramsay te învaţă să găteşti „micul dejun al supereroilor”

Storci foarte bine conţinutul şi îl prăjeşti în tigaie, ca pe omletă. După ce preparatul s-a gătit pe o parte, îl întorci şi adaugi ouăle deasupra preparatului din tigaie. La final, prăjeşti baconul în zahăr brun, ulei de măsline, unt, sare şi piper, iar cea mai simplă şi mai gustoasă reţetă este gata! Trebuie doar să-ţi chemi familia la masă! Poftă bună!

Gordon Ramsay este un bucătar foarte celebru în toată lumea, cunoscut pentru restaurantele sale cu stele Michelin, pentru emisiunile culinare televizate, dar şi pentru temperamentul său vulcanic.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×