FOTO! Imagini interzise cardiacilor! Cum arată Giulia, cântăreaţa care i-a luat minţile unui puşti din Serie A!

Tibi Demeter   
în Galerie foto
05/10/2017, 18:05
FOTO! Imagini interzise cardiacilor! Cum arată Giulia, cântăreaţa care i-a luat minţile unui puşti din Serie A! GALERIE FOTO

Pierluigi Gollini, portarul de 22 de ani al celor de la Atalanta Bergamo, a dat lovitura în afara terenului, după ce a reuşit să o cucrească pe Giulia Provvedi, căntăreaţa care face parte din trupa „Le Donatella”. Giulia şi sora ei geamănă Silvia sunt două dintre cele mai cunoscut personaje în mass-media din Italia, cele două reuşind cuceriri importante în lumea mondenă din Italia. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO

Silvia se află în acest moment într-o relaţie cu Fabrizio Corona, un antreprenor  şi un personaj cunoscut în televiziunea din Italia, în timp ce sora ei s-a îndreptat spre Serie A. Giulia şi Pierluigi Gollini s-au afişat pentru prima dată în această săptămână pe Instagram, oficializând astfel relaţia dintre cei doi. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Gollini, titular într-un singur meci la Atalanta

Fotbalistul împrumutat în această vară de la Aston Villa a prins un singur meci în tricoul celor de la Atalanta Bergamo, într-o partidă cu Chievo Verona terminată la egalitate, 1-1. Gollini a fost unul dintre cei mai talentaţi portari la nivel juvenil din Italia, fiind juniorul celor de la Manchester United între 2012 şi 2014, dar s-a întors în Italia la Hellas Verona, echipă care l-a vândut în 2016 la Aston Villa.

Goalkeeper-ul nu a izbutit să se impună în Anglia şi a revenit sub formă de împrumut în Italia la Atalanta în acest sezon şi din câte se pare a avut mai mult noroc în afara terenului, decât pe teren. Gollini a evoluat rând pe rând la naţionalele U-18, 19, 20, 21 ale Italiei, însă deocamdată nu a reuşit să facă pasul la naţionala de seniori a Italiei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×