Această brunetă s-a dezbrăcat în metrou! Călătorii i-au făcut poze

Filon Stan   
în Femei frumoase
09/01/2018, 15:32
Această brunetă s-a dezbrăcat în metrou! Călătorii i-au făcut poze GALERIE FOTO

O brunetă focoasă a dat buzna la metrol din New York pe jumătate dezbrăcată! Oamenii nu s-au panicat, deoarece era chiar ziua „No Pants Subway Day/Ziua Fără Pantaloni la Metrou”.

Călătorii au început să se uite la formele femeii care purta o geacă, cizme negre, peste genunchi, dar era în bikini. Se închis uşile, metroul pleacă din gară, iar bruneta se prinde de bara din centrul mijlocului de transport. Începe să se mişte, să danseze, ba chiar să se atingă!

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Frumoasa duce mult mai departe „No Pants Subway Day”, renunţând la geacă, apoi la bluză, ca mai apoi să renunţe definitiv şi la sutien! Atunci a început să fie recunoscută de o parte dintre călători. Era Asa Akira, vedetă consacrată în filmele pentru adulţi! Oamenii au aplaudat-o şi au făcut poze cât mai aproape de formele ei dezgolite, după cum se vede în Galeria Foto de mai sus!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×