Glumă deocheată a lui Liviu Pop pentru prietenii săi virtuali!

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
22/05/2018, 14:08
Glumă deocheată a lui Liviu Pop pentru prietenii săi virtuali! GALERIE FOTO
Liviu Pop si-a cerut scuze ”anticipat” pentru greselile pe care le-a facut

Fostul ministru al Educației, Liviu Pop, cunoscut pentru gafele pe care le-a făcut în ultimii ani, recidivează pe o rețea de socializare! De data aceasta, Liviu Pop revine în atenție cu o glumă deochiată postată pe Facebook, în care ne anunță că ”Pleacă la muncă”. Mesajul său abreviat însă, duce la cu totul altceva. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

”Bună dimineața, prieteni! Eu Plec La Muncă, voi ce faceți?”, a scris Pop în postare, la care a atasat o imagine în care ”Plec la muncă” este scris abreviat, ”PLM”, dându-i un cu totul alt sens, de data aceasta vulgar.

Gluma deocheată a lui Liviu Pop, în văzul tuturor

În octombrie 2017, Liviu Pop s-a încurcat în cifre, în timpul unei videoconferințe cu inspectoratele școlare din țară. Deși este profesor de matematică de profesie, ministrul Educației a declarat că elevii de liceu din an terminal au început școala în urmă cu 17-18 ani. Același ministru și-a cerut scuze ”anticipat” pentru greșelile pe care le-a făcut. S-a lovit și la ”genunche” și a trimis corpul de control în ”județul Târgoviște””

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×