Gigi Becali, despre faptul că nu a fost invitat la nunta lui Cristi Borcea!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
02/10/2018, 21:48
Gigi Becali, despre faptul că nu a fost invitat la nunta lui Cristi Borcea!
Gigi Becali a vorbit despre faptul ca nu a fost invitat la nunta lui Cristi Borcea

Gigi Becali a vorbit despre căsătoria dintre Cristi Borcea și Valentina Pelinel, dar mai ales despre faptul că nu a fost invitat la ea. Acesta a fost nașul de cununie a fostului acționar de la Dinamo cu Alina Vidican, iar cum cei doi s-au despărțit, Gigi Becali nu ar mai fi acceptat să fie nașul lui pentru a doua oară, dat fiind credința în Dumnezeu pe care o are. De când Valentina și Cristi au decis să-și unească destinele, au apărut multe zvonuri legat de cei doi oameni din lumea sportului, cum că au apărut câteva intrigi care nu-i mai lasă să fie atât de apropiați ca înainte. Lucrul care a consolidat cele speculate a fost absența îndrăgitului Gigi Becali de la nunta anului dintre Borcea și Pelinel. Întrebat despre acest aspect, acesta a răspuns ferm.

Din spusele latifundiarului, absența lui se datorează principiilor pe care le are și dăruița credinței. Dar, cu toate acestea, fiind un om cu frica lui Dumnezeu, a precizat că orice ar fi, îi dorește tot binele din lume. ”Eu am fost naș la o nuntă, cum să mă duc la o altă nuntă? Păi ce, sunt nebun! Din moment ce eu te cunun pe tine cu una, cum să mai merg la altă nuntă, păi ce, am înnebunit! A făcut o nuntă şi gata. Eu l-am cununat, sfânta taină a cununiei în biserică. Cum să mă duc… nu aş fi trădător faţă de cealaltă fină? Cum adică mă duc la altă nuntă”, a explicat Gigi Becali.

Ce i-a urat Gigi Becali lui Borcea, chiar dacă nu a fost prezent la nuntă?

Gigi Becali a votbit despre faptul ca nu a fost invitat la nunta lui cristi borcea
Gigi Becali atingând o icoană, fiind în biserică

Totodată, conform Click!, latifundiarul, în timpul declarației, a menționat că îi poarte iubire lui Cristi Borcea, mai ales pentru că îi este fin în fața lui Dumnezeu, iar ceva îi va lega toată viața. ”Eu îl iubesc pe el. I-am urat, când am vorbit cu el, <>”, a încheiat Gigi Becali.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×