Giani Kiriță a slăbit 16 kilograme la Exatlon! S-a împăcat cu un dușman!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
09/05/2018, 09:02
Giani Kiriță a slăbit 16 kilograme la Exatlon! S-a împăcat cu un dușman!
Giani Kiriță a slăbit 16 kilograme șla Exatlon

Giani Kiriță a vorbit deschis despre experiența Exatlon, după ce a părăsit competiția, dar și despre întâlnirea cu Vladimir Drăghia, pe care l-a căutat să-l bată, în urmă cu mai mult timp. Giani Kiriță a slăbit 16 kilograme la Exatlon!

Fostul fotbalist trecea printr-o perioadă mai proastă din viața lui, înainte să primească oferta de a merge în Republica Dominicană, în echipa Faimoșilor. A spus da și nu regretă nimic! „Nu mă regăseam, nu îmi găseam drumul, nu știam ce vreau să fac în viață. Aveam tot timpul niște piedici, parcă nimic nu îmi ieșea, inclusiv cu fotbalul, cu licența de antrenor. La Exatlon nu știam ce o să fie, dar am zis da. Am ajuns acolo, toți erau tineri, pregătiți fizic. I-am zis lui Cazacu că după trei săptămâni o să plecăm. Dar am realizat că această competiție e pentru mine mânușă. Am zis că nu am cum să mă dau bătut, așa sunt eu de când eram mic. Cred că am slăbit peste 16 kilograme. Schimbări pe toate planurile! Toate în bine!”, a declarat Kiriță la WOWbiz.

Giani Kiriță a slăbit 16 kilograme la Exatlon și s-a împăcat cu Vladimir Drăghia

Giani a vorbit si despre conflictul cu Vladimir Draghia, avut în urmî cu mai mulâi ani. „Toată lumea știe că eram certat cu Vladimir. La Teo în emisiune, când Teo mi-a zis că poate îl iert pe Vladimir, am zis să îl ierte D-zeu pe Vladimir, nu eu. Dar totul acolo, competiția, greul, m-au făcut să fiu mai calm și mai matur. Să fim prieteni, nu dușmani, că trebuie să îi batem pe ceilalți”, a spus Giani Kiriță.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×