GALERIE FOTO. Fata lui Giani Kiriţă, TOPLESS la mare! Imagini incendiare!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
14/07/2016, 00:00
GALERIE FOTO. Fata lui Giani Kiriţă, TOPLESS la mare! Imagini incendiare! GALERIE FOTO

Fost fotbalist,Giani Kiriţă a devenit o veritabilă vedetă TV datorită participării la diferite emisiuni concurs. Un potenţial uriaş în zona publică îl are şi fiica lui Roxana, care s-a transfornat într-o frumuseţe de la care cu greu îţi oţi lua ochii. Şi, conştientă de atuurile ei fizice, fata nu mai ascunde nimic.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU MAI MULTE POZE

Frumuşică din cale afară, junioara lui Kiriţă îşi expune fără inhibiţii toate atuurile fizice şi, profitând de sezonul estival, se fotografiază pe toate părţile ca să demonstreze că nu are cusur. Şi, evident, trupul nu-i este acoperit decât de bikini minusculi, că aşa se poartă la plajă.

Giani Kiriţă (39 de ani), a divorţat de mama copiilor săi în urmă cu aproape nouă ani, dar a păstrat o relaţie specială şi extrem de solidă cu cei mici. Tată tânăr, fostul fotbalist şi-a strâns în braţe primul moştenitor, pe Roxana, la vârsta de 22 de ani, iar pe următorul, patru ani mai târziu. Dovadă a legăturii strânse dintre cei trei a stat faptul că Roxana şi Marco i-au fost alături pe toată durata participării lu la ”Dansezpentru tine”, show-ul care l-a stransformat din sportiv în vedetă TV şi la care a făcut o figură bună.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×