Combinația de ghimbir, lămâie și usturoi cu apă este un remediu excelent pentru prevenirea răcelii, curățarea ficatului, a arterelor de grăsimi și toxine, dar și pentru reducerea riscului de cancer. Este o băutură care vă poate aduce multe beneficii prin alimentele pe care le combinăm.
Această rețetă ne ajută să ne protejăm împotriva gripei și a răcelii, a infecțiilor sau alte maladii. Prepararea băuturii este extrem de simplă și accesibilă fiecăruia dintre noi. Ghimbirul, lămâia și usturoiul vă vor stimula digestia, vor reduce spasmele stomacale și veți elimina mai ușor gazele intestinale.
Ghimbirul se poate consuma ca atare, cât și sub formă de ceai. Poți fierbe 10 grame de ghimbir în 300 de mililitri de apă, timp de zece minute. Poți să bei trei căni pe zi.
Se spune că această combinație este bună pentru eliminarea substanțelor nocive din organism, iar amestecul normalizează flora intestinală. Un alt beneficiu ar mai fi că reglează sistemul digestiv, iar în corp vor rămâne doar substanțe nutritive. Remediul se consumă cel puțin 15 zile pentru a se observa beneficiile.
Lămâia are proprietăți puternice împotriva cancerului, iar bicarbonatul de sodiu normalizează pH-ul corpului. Efectele antimicrobiene ale lămâiei sunt extrem de puternice, iar aceasta este eficientă și împotriva paraziților și a viermilor interni. Reglează tensiunea arterială și este un antidepresiv extrem de bun, reduce crizele nervoase și stresul.
„Se amestecă toate ingredientele și se bea pe stomacul gol. Consumați această soluție cel puțin de trei ori pe parcursul zilei. Această rețetă salvează vieți și este dovedită de sute de studii, dar cu greu cineva știe că este atât de vindecătoare. Știați că, în unele cazuri, și potrivit unor specialiști, lămâia și bicarbonatul pot fi mai vindecătoare decât chimioterapia?”