Gestul unui copil a făcut înconjurul Internetului! Ce a făcut micuțul!

înStiri de ultima ora
30/04/2018, 09:14
Gestul unui copil a făcut înconjurul Internetului! Ce a făcut micuțul!
Gestul unui copil a făcut înconjurul Internetului

Gestul unui copil a făcut înconjurul Internetului! O poză postată pe Facebook arată un copil așezat pe asfalt, lângă trotineta lui, în spatele unei mașini care avea stopul spart.

Povestea a fost făcută publică de o rudă a proprietarului mașinii respective, care l-a găsit pe copil așteptându-l pe propietar. În mână ținea strâns 120 de lei, plus mai multe monede.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Gestul unui copil care a făcut înconjurul Internetului, apreciat de proprietarul mașinii

Copilul a dat o lecție de viață multor adulți din țara noastră. În timp ce trecea cu trotineta prin zonă, a lovit fără să vrea stopul mașinii. A plecat repede acasă, și-a spart pușculița, apoi s-a întors la mașina avariată, de unde nu a mai plecat până când proprietarul mașinii nu și-a făcut apariția. Copilul ținea banii strâns în mână, inclusiv câteva monede. Proprietarul mașinii a fost foarte impresionat de gestul foarte responsabil al copilului și a refuzat să-i ia banii, mai ales că stopul era deja crăpat și urma să fie schimbat.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×