Gerul închide şcolile în Bucureşti! Luni şi marţi nu se învaţă!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
25/02/2018, 12:15
Gerul închide şcolile în Bucureşti! Luni şi marţi nu se învaţă!

Primarul General al Capitalei a dispus închiderea şcolilor în Bucureşti, din cauza gerului năprasnic care urmează să se abată peste România! Astfel, cursurile vor fi suspendate pentru zilele de luni şi marţi!

„Vântul va bate foarte puternic, va fi foarte frig. Este adevărat că stratul de zăpadă nu va fi unul mare. Cei mai mulţi copii nu merg la şcoală cu maşinile părinţilor. Mulţi merg pe jos, cu transportul în comun. Ca primar şi ca părinte am fost de acord să luăm această măsură”, a declarat Firea. 

Gabriela Firea a atras atenţia asupra panourilor publicitare! „Fac un apel direct către toate instituţiile responsabile pentru siguranţa cetăţenilor. Sunt panouri care stau să cadă. Vă rog să luaţi măsuri urgent”

ANM a emis un cod portocaliu de ger, valabil în peste jumătate de ţară începând de luni ora 03.00 până joi ora 10.00. Un val de frig polar va cuprinde treptat toată ţara, începând din noaptea de sâmbătă spre duminică, iar Capitala şi 27 de judeţe din Moldova, estul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia şi Dobrogea se vor afla sub Cod portocaliu de ger, în timp ce 13 judeţe vor fi sub Cod galben.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×